z dniem 1 marca 1972 r. BN-63/8014-03 "Wędliny i wyroby wędliniarskie. Peklowanie i solenie surowców", ustanowiona przez Dyrektora Centrali Przemysłu Mięsnego dnia 26 sierpnia 1963 r. (Monitor Polski z 1964 r. Nr 64, poz. 300),
2)
z dniem 1 lipca 1972 r. BN-65/6211-01 "Woda do picia, do celów gospodarczych i przemysłowych. Oznaczanie zawartości aldehydu mrówkowego", ustanowiona przez Prezesa Centralnego Urzędu Gospodarki Wodnej dnia 30 września 1965 r. (Monitor Polski Nr 67, poz. 386).
________
*) Pełny tytuł normy; jedna kreska przed tytułem tej samej serii norm zastępuje pierwszą część pełnego tytułu, a dwie kreski przed tytułem tej samej serii norm zastępują dwie pierwsze części pełnego tytułu.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .