§ 2. - Ustalenie typów i kategorii uspołecznionych zakładów gastronomicznych.
Monitor Polski
M.P.1951.A-31.392
Akt utracił moc Wersja od: 6 marca 1953 r.
4 § 2 ust. 4 zmieniony przez § 1 pkt 2 lit. a) zarządzenia z dnia 19 lutego 1953 r. (M.P.53.A-22.278) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 6 marca 1953 r.
5 § 2 ust. 8 dodany przez § 1 pkt 2 lit. b) zarządzenia z dnia 19 lutego 1953 r. (M.P.53.A-22.278) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 6 marca 1953 r.
6 § 2 ust. 9 według numeracji ustalonej przez § 1 pkt 2 lit. c) zarządzenia z dnia 19 lutego 1953 r. (M.P.53.A-22.278) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 6 marca 1953 r.