§ 1. - Zm.: rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2005.229.1953
Akt jednorazowy
Wersja od: 23 listopada 2005 r.
§ 1.
W rozporządzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 16 grudnia 2002 r. w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowych (Dz. U. Nr 220, poz. 1856, z późn. zm.3)) w załączniku nr 6 w tabeli wiersz 4 otrzymuje brzmienie:
Ryby
- żelatyna rybna stosowana jako nośnik witamin, karotenoidów i
aromatów
- żelatyna rybna albo karuk stosowane jako środki klarujące do
piwa, cidrów (cydrów) i win
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .