Rozdział 4 - Znakowanie mięsa - Sposób badania zwierząt rzeźnych i mięsa tych zwierząt oraz mięsa zwierząt łownych.
Dz.U.2002.155.1296
Akt utracił mocRozdział 4
Znakowanie mięsa
Znakowanie mięsa
– w górnej części - litery PL,
– w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
– w dolnej części - litery IW,
– w górnej części - litery PL,
– w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
– w dolnej części - litery IW,
– w górnej części - napis "UBÓJ DOMOWY",
– w środku - numer statystyczny lekarza weterynarii przeprowadzającego badanie,
– w dolnej części - litery IW;
ponadto znak weterynaryjny w kształcie prostokąta o wymiarach 3 cm x 5 cm z napisem "MIĘSO DO WŁASNEGO UŻYTKU";
- w górnej części - litery PL,
- w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
- w dolnej części - litery IW;
- w górnej części - litery PL,
- w dolnej części - litery IW.
- w górnej części - litery PL,
- w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
- w dolnej części - litery IW;
– w górnej części - litery PL,
– w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
– w dolnej części - litery IW,
– w górnej części - litery PL,
– w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
– w dolnej części - litery IW;
- w górnej części - litery PL,
- w środku - weterynaryjny numer identyfikacyjny,
- w dolnej części - litery IW;
- w górnej części - litery PL,
- w dolnej części - litery IW.