Ministerstwo Rozwoju, Procedury postępowania w zakładach przemysłowych branży spożywczej i obiektów logistycznych
Procedury postępowania w zakładach przemysłowych branży spożywczej i obiektów logistycznych
Procedury postępowania w zakładach przemysłowych na wypadek potwierdzenia lub podejrzenia zakażenia SARS-CoV-2 u pracowników zakładu produkcyjnego branży spożywczej, a także pracowników wykonujących pracę w obiektach logistycznych.
Zastosowane w proponowanej procedurze nazwy działów firmy, np. Dział Kadr, Dział Zapewnienia Jakości mają charakter przykładowy, w konkretnej firmie należy uwzględnić jej strukturę organizacyjną i stosowane w niej nazewnictwo.
Każda firma stosująca niniejszą procedurę może tworzyć dodatkowe bardziej szczegółowe instrukcje postępowania, stanowiące uzupełnienie poniższej procedury.
PROCEDURY ZOSTAŁY PODZIELONE NA 4 CZĘŚCI:
I. INFORMACJE OGÓLNE
II. SZTABY KRYZYSOWE I ŹRÓDŁO INFORMACJI
III. SZCZEGÓŁY POSTĘPOWANIA
IV. DZIAŁANIA RÓWNOLEGŁE
Dane kontaktowe Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej właściwej dla zakładu:
.............................................
I.INFORMACJE OGÓLNE
1. W przypadku potwierdzenia u pracownika choroby COVID-19, decyzje podejmują służby medyczne i terenowo...
Pełna treść dostępna po zalogowaniu do LEX