Brzezińska Alicja, Wdrażanie systemu HACCP w placówkach oświatowych - Księga HACCP

Komentarze praktyczne
Opublikowano: ABC
Status: Aktualny
Autor:

Wdrażanie systemu HACCP w placówkach oświatowych - Księga HACCP

Komentarz poświęcony wdrażaniu systemu HACCP w placówce oświatowej wydającej posiłki ma za zadanie przybliżyć ważną i nagłaśnianą ostatnio problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad systemu. Autorka wyjaśnia na czym polega system HACCP, omawiając szczegółowo jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje kolejne etapy wdrażania w 12 krokach. W drugiej części publikacji zamieszczono zasady sporządzania i prowadzenia Księgi HCCP wraz przykładami odnoszącymi się do poszczególnych jej rozdziałów.

Pełna treść dostępna po zalogowaniu do LEX