§ 1. - Zm.: zarządzenie z dnia 7 kwietnia 1950 r. w sprawie ustalenia rodzajów i gatunków oraz określenia składników wędlin, wyrobów wędliniarskich i konserw mięsnych.
Monitor Polski
M.P.1951.A-6.81
Akt jednorazowy
Wersja od: 29 stycznia 1951 r.
§ 1.
W załączniku do zarządzenia Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 7 kwietnia 1950 r. w sprawie ustalenia rodzajów i gatunków oraz określenia składników wędlin, wyrobów wędliniarskich i konserw mięsnych (Monitor Polski Nr A-43, poz. 500) po pozycji 64 wprowadza się pozycje 65-81 w następującym brzmieniu:
"65. KIEŁBASA POPULARNA
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .