§ 4. - Zasady zaopatrywania prywatnych przedsiębiorstw handlu detalicznego i zakładów przemysłu gastronomicznego.
Monitor Polski
M.P.1965.45.254
Akt utracił moc
Wersja od: 7 września 1966 r.
§ 4.
Zaopatrzenie prywatnych przedsiębiorstw handlu detalicznego w artykuły spożywcze przez jednostki wymienione w § 1 ust. 1 pkt 6 może obejmować następujące artykuły:
sól, ocet, musztardę, drożdże, środki odżywcze i koncentraty spożywcze, z wyjątkiem ekstraktu kawy "Marago", kawę zbożową oraz miód sztuczny,
4)
warzywa, owoce, fasolę, groch, marmoladę, przetwory warzywno-owocowe oraz konserwy warzywne i warzywno-mięsne,
5)
cukierki, z wyjątkiem cukierków czekoladowych i oblewanych czekoladą, piwo, wody gazowane, wina owocowe, papierosy oraz zapałki.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .