§ 4. - Usługowy wypiek pieczywa na zlecenie producentów rolnych.
Monitor Polski
M.P.1953.A-35.446
Akt utracił moc
Wersja od: 22 kwietnia 1953 r.
§ 4.
Za 100 kg dostarczonego żyta przy opłacie za wypiek w gotówce producent rolny otrzymuje:
1)
przy wymianie żyta na chleb żytni 60% - 80 kg chleba i 37 kg otrąb oraz uiszcza opłatę za wypiek 60 zł;
2)
przy wymianie żyta na chleb żytni 82% - 115 kg chleba i 15 kg otrąb oraz uiszcza opłatę za wypiek 80 zł;
3)
przy wymianie żyta na chleb żytni 97% - 138 kg chleba oraz uiszcza opłatę za wypiek 87 zł.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .