§ 4. - Tryb i warunki uruchamiania oraz zasady prowadzenia stołówek studenckich.

Monitor Polski

M.P.1955.71.893

Akt utracił moc
Wersja od: 12 września 1956 r.
§  4. 4
1.
Zwiększenie stanu liczebnego konsumentów w stołówkach może nastąpić po uzyskaniu zgody wojewódzkiego zarządu handlu.
2.
We wniosku oprócz uzasadnienia należy podać zamierzony termin zwiększenia stanu liczebnego konsumentów oraz dodatkową liczbę studentów reflektujących na poszczególne rodzaje posiłków.
3.
Do wniosku szkoły wyższej powinna być dołączona opinia właściwego ministerstwa.
4.
(skreślony).
4 § 4 zmieniony i według numeracji ustalonej przez § 1 pkt 5 i pkt 6 zarządzenia z dnia 1 września 1956 r. (M.P.56.75.880) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 12 września 1956 r.