§ 2. - Ogłoszenie ustanowionych norm branżowych.

Monitor Polski

M.P.1967.30.142

Akt utracił moc
Wersja od: 1 czerwca 1967 r.
§  2.
Wprowadzone zostały zmiany w następujących normach branżowych (BN), obowiązujące od dnia 1 sierpnia 1967 r.:
Lp.Numer normyTytuł normyData
ustanowienia normyustanowienia zmian
12345
przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Jajczarsko-Drobiarskiego:
163/8034-02Konserwy drobiowe. Wymagania jakościowe28 listopada 1963 r. (Monitor Polski z 1965 r. Nr 5, poz. 17)5 kwietnia 1967 r. 30 marca 1967 r.
262/8036-01Żółtko pasteryzowane zamrożone. Białko pasteryzowane zamrożone29 czerwca 1962 r. (Monitor Polski z 1963 r. Nr 35, poz. 176)28 lutego 1967 r.
przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Przetworów Papierowych i Materiałów Biurowych:
363/7371-01Klasery21 stycznia 1963 r. (Monitor Polski Nr 35, poz. 176)5 kwietnia 1967 r.
465/7383-07Bruliony8 września 1965 r. (Monitor Polski Nr 67, poz. 386)27 lutego 1967 r.
przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Koncentratów Spożywczych:
565/8133-07Cukier wanilinowy28 grudnia 1965 r. (Monitor Polski z 1966 r. Nr 21, poz. 116)3 stycznia 1967 r.
665/8133-08Proszek do pieczenia28 grudnia 1965 r. (Monitor Polski z 1966 r. Nr 21, poz. 116)3 stycznia 1967 r.
762/8135-01Konserwy warzywno-mięsne. Wymagania jakościowe18 czerwca 1962 r. (Monitor Polski Nr 69, poz. 325)28 grudnia 1966 r.