§ 2. - Ogłoszenie ustanowionych norm branżowych.
Monitor Polski
M.P.1967.30.142
Akt utracił moc Wersja od: 1 czerwca 1967 r.
§ 2.
Wprowadzone zostały zmiany w następujących normach branżowych (BN), obowiązujące od dnia 1 sierpnia 1967 r.:Lp. | Numer normy | Tytuł normy | Data | |
ustanowienia normy | ustanowienia zmian | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Jajczarsko-Drobiarskiego: | ||||
1 | 63/8034-02 | Konserwy drobiowe. Wymagania jakościowe | 28 listopada 1963 r. (Monitor Polski z 1965 r. Nr 5, poz. 17) | 5 kwietnia 1967 r. 30 marca 1967 r. |
2 | 62/8036-01 | Żółtko pasteryzowane zamrożone. Białko pasteryzowane zamrożone | 29 czerwca 1962 r. (Monitor Polski z 1963 r. Nr 35, poz. 176) | 28 lutego 1967 r. |
przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Przetworów Papierowych i Materiałów Biurowych: | ||||
3 | 63/7371-01 | Klasery | 21 stycznia 1963 r. (Monitor Polski Nr 35, poz. 176) | 5 kwietnia 1967 r. |
4 | 65/7383-07 | Bruliony | 8 września 1965 r. (Monitor Polski Nr 67, poz. 386) | 27 lutego 1967 r. |
przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Koncentratów Spożywczych: | ||||
5 | 65/8133-07 | Cukier wanilinowy | 28 grudnia 1965 r. (Monitor Polski z 1966 r. Nr 21, poz. 116) | 3 stycznia 1967 r. |
6 | 65/8133-08 | Proszek do pieczenia | 28 grudnia 1965 r. (Monitor Polski z 1966 r. Nr 21, poz. 116) | 3 stycznia 1967 r. |
7 | 62/8135-01 | Konserwy warzywno-mięsne. Wymagania jakościowe | 18 czerwca 1962 r. (Monitor Polski Nr 69, poz. 325) | 28 grudnia 1966 r. |