§ 2. - Normy ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego, baraniego i końskiego podczas studzenia, chłodzenia oraz przechowywania w magazynach i wydawania z magazynów.

Monitor Polski

M.P.1964.70.328

Akt utracił moc
Wersja od: 1 lipca 1965 r.
§  2.
Traci moc zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 15 grudnia 1960 r. w sprawie norm ubytków naturalnych podczas studzenia, chłodzenia i przechowywania mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego, ośrodków i podrobów zwierząt rzeźnych, łojów surowych oraz podczas przechowywania wędlin i wyrobów wędliniarskich w zakładach mięsnych podporządkowanych Centrali Przemysłu Mięsnego (Monitor Polski z 1961 r. Nr 5, poz. 29) w części dotyczącej norm ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego w tuszach, półtuszach i ćwierćtuszach podczas studzenia, chłodzenia i przechowywania.