§ 1. - Krajowe normy ubytków naturalnych na niektóre artykuły rolno-spożywcze podczas przechowywania.
Monitor Polski
M.P.1987.33.284
Akt utracił moc
Wersja od: 14 listopada 1987 r.
§ 1.
Ustala się krajowe normy ubytków naturalnych podczas przechowywania:
1)
cebuli i jabłek, określone w załączniku nr 1 do zarządzenia,
2)
cukru białego i rafinowanego, określone w załączniku nr 2 do zarządzenia,
3)
przetworów zbożowych (mąki pszennej, mąki żytniej, kaszy manny, płatków owsianych, ryżu i pozostałych kasz), określone w załączniku nr 3 do zarządzenia.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .