§ 9. - Kontrola jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz przestrzeganie higieny w zakładach produkujących i wprowadzających je do obrotu.
Monitor Polski
M.P.1971.43.272
Akt utracił moc
Wersja od: 27 sierpnia 1971 r.
§ 9.
W uchwale nr 122 Rady Ministrów z dnia 3 sierpnia 1970 r. w sprawie zasad organizacji kontroli jakości w przedsiębiorstwach przemysłowych (Monitor Polski Nr 27, poz. 222) wprowadza się następujące zmiany:
1)
w § 9 skreśla się ust. 3,
2)
po § 12 dodaje się nowy § 12a w brzmieniu:
"§ 12a. Zasady kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych regulują przepisy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia."
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .