§ 2. - Branżowe warunki dostaw mięsa, wyrobów i przetworów mięsnych w obrocie rynkowym.
Monitor Polski
M.P.1959.49.219
Akt utracił moc
Wersja od: 1 stycznia 1967 r.
§ 2.
Z dniem wejścia w życie przepisów zarządzenia tracą moc:
1)
zarządzenie nr 269 Ministra Przemysłu Mięsnego i Mleczarskiego oraz Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 19 października 1954 r. w sprawie przestrzegania dyscypliny wykonawstwa rozdzielników,
2)
zarządzenie nr 413 Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 29 lipca 1953 r. w sprawie planowego zaopatrzenia sklepów w masę mięsno-tłuszczową,
3)
instrukcja nr 7 Ministra Handlu Wewnętrznego oraz Ministra Przemysłu Spożywczego z dnia 25 września 1956 r. w sprawie organizacji i techniki zaopatrzenia w artykuły mięsno-tłuszczowe sklepów Miejskiego Handlu Mięsem przez uspołecznione zakłady przetwórstwa mięsnego,
4)
ogólne warunki dostaw oraz odbioru surowca mięsnego i osłonek określone w dniu 15 września 1957 r. pomiędzy Centralnym Zarządem Przemysłu Mięsnego a Centralą Z.S.S. "Społem" w Warszawie.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .