§ 1. - Zm.: rozporządzenie w sprawie wykazu produktów i grup produktów, dla których mogą być tworzone grupy producentów rolnych, minimalnej rocznej wielkości produkcji towarowej oraz minimalnej liczby członków grupy producentów rolnych.

Dziennik Ustaw

Dz.U.2006.209.1548

Akt jednorazowy
Wersja od: 22 listopada 2006 r.
§  1.
W rozporządzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 4 lipca 2003 r. w sprawie wykazu produktów i grup produktów, dla których mogą być tworzone grupy producentów rolnych, minimalnej rocznej wielkości produkcji towarowej oraz minimalnej liczby członków grupy producentów rolnych (Dz. U. Nr 138, poz. 1319, z 2004 r. Nr 43, poz. 401 oraz z 2005 r. Nr 30, poz. 258 i Nr 206, poz. 1722) w załączniku wprowadza się następujące zmiany:
1)
lp. 3 otrzymuje brzmienie:
3Świnie żywe, prosięta, warchlaki, mięso wieprzowe: świeże, chłodzone, mrożone2.000 sztuk4.000 sztuk4.000 sztuk5
2)
lp. 12 otrzymuje brzmienie:
12Miód naturalny i inne produkty pszczelarskie50.000 zł5
3)
dodaje się lp. 34 i 35 w brzmieniu:
34Ślimaki żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, z wyłączeniem ślimaków morskich500.000 sztuk5
35Daniele, jelenie, ich mięso: świeże, chłodzone, mrożone, skóry surowe (suszone)40.000 zł5