§ 1. - Zm.: rozporządzenie w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej miodu.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.40.370
Akt jednorazowy
Wersja od: 15 kwietnia 2004 r.
§ 1.
W rozporządzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 3 października 2003 r. w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej miodu (Dz. U. Nr 181, poz. 1773) wprowadza się następujące zmiany:
"a) składników żywności, w tym dozwolonych substancji dodatkowych, obcych jego składowi.";
3)
załącznik do rozporządzenia otrzymuje brzmienie określone w załączniku do niniejszego rozporządzenia.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .