§ 3. - Wysokość opłat przeznaczonych na dopłaty do eksportu cukru oraz zasady stosowania dopłat do cukru wyeksportowanego, w ramach kwoty B, w 2001 r.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2000.117.1229
Akt utracił moc
Wersja od: 23 grudnia 2000 r.
§ 3.
Dopłata do eksportu 1 tony cukru dla określonego producenta cukru nie może być wyższa niż różnica między minimalną ceną zbytu cukru na rynku krajowym, obowiązującą w dniu zawarcia pisemnej umowy sprzedaży cukru pomiędzy eksporterem i importerem, a średnią ceną cukru białego na giełdzie londyńskiej w tygodniu poprzedzającym zawarcie tej umowy.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .