§ 2. - Wysokość opłat przeznaczonych na dopłaty do eksportu cukru oraz zasady stosowania dopłat do cukru wyeksportowanego, w ramach kwoty B, w 2001 r.

Dziennik Ustaw

Dz.U.2000.117.1229

Akt utracił moc
Wersja od: 23 grudnia 2000 r.
§  2.
Dopłata do eksportu 1 tony cukru stanowi iloraz łącznej kwoty zgromadzonych od dnia 1 stycznia 2001 r. do dnia 31 grudnia 2001 r. środków, o których mowa w § 1, powiększonej o nie wykorzystane środki na dopłaty producentom cukru w okresie od dnia 1 stycznia 2000 r. do dnia 31 grudnia 2000 r. i pomniejszonej o kwoty wypłacone w okresie od dnia 1 stycznia 2001 r. do dnia 31 grudnia 2001 r. producentom cukru przez Agencję Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, zwaną dalej "Agencją", na mocy tytułów wykonawczych wydanych w sprawach o rozstrzygnięcie sporu o wielkość dopłat do eksportu cukru, i ilości wyeksportowanego w okresie od dnia 1 stycznia 2001 r. do dnia 31 grudnia 2001 r. cukru, w ramach kwoty B, z zastrzeżeniem § 3 i 6.