§ 3. - Wymagania weterynaryjne przy produkcji świeżego mięsa z bydła, świń, owiec, kóz i domowych zwierząt jednokopytnych, umieszczanego na rynku.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.158.1655
Akt utracił moc Wersja od: 17 lutego 2006 r.
1 § 3 ust. 1 pkt 3 lit. b) zmieniona przez § 1 pkt 1 lit. a) rozporządzenia z dnia 16 lutego 2005 r. (Dz.U.05.37.333) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 19 marca 2005 r.
2 § 3 ust. 2 zmieniony przez § 1 pkt 1 lit. b) rozporządzenia z dnia 16 lutego 2005 r. (Dz.U.05.37.333) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 19 marca 2005 r.
3 § 3 ust. 3 zmieniony przez § 1 pkt 1 lit. b) rozporządzenia z dnia 16 lutego 2005 r. (Dz.U.05.37.333) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 19 marca 2005 r.
4 § 3 ust. 4 zmieniony przez § 1 pkt 1 lit. b) rozporządzenia z dnia 16 lutego 2005 r. (Dz.U.05.37.333) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 19 marca 2005 r.