§ 3. - Wymagania weterynaryjne przy produkcji produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do sprzedaży bezpośredniej.

Dziennik Ustaw

Dz.U.2007.5.38

Akt utracił moc
Wersja od: 12 stycznia 2007 r.
§  3.
Wielkość produkcji produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do sprzedaży bezpośredniej wynosi:
1)
do 50 sztuk tygodniowo - dla tuszek indyków lub gęsi;
2)
do 200 sztuk tygodniowo - dla tuszek innych gatunków drobiu, niż wymienione w pkt 1;
3)
do 100 sztuk tygodniowo - dla tuszek zajęczaków;
4)
do 1.000 litrów tygodniowo - dla mleka surowego;
5)
do 500 litrów tygodniowo - dla surowej śmietany;
6)
od 350 do 2.450 sztuk tygodniowo - dla jaj konsumpcyjnych.