Art. 13. - Wymagania weterynaryjne dla produktów pochodzenia zwierzęcego.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.33.288
Akt utracił moc
Wersja od: 24 lutego 2005 r.
Art. 13.
1.
Powiatowy lekarz weterynarii powiadamia o skreśleniu zakładu z rejestru, o którym mowa w art. 14:
1)
państwowego powiatowego inspektora sanitarnego;
2)
wojewódzkiego inspektora inspekcji handlowej;
3)
Głównego Lekarza Weterynarii za pośrednictwem wojewódzkiego lekarza weterynarii.
2.
Jeżeli decyzja, o której mowa w art. 12 ust. 2 pkt 8, dotyczy zakładu zatwierdzonego, Główny Lekarz Weterynarii informuje o tym Komisję Europejską oraz pozostałe państwa członkowskie Unii Europejskiej.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .