Rozdział 7 - Znakowanie - Wymagania weterynaryjne dla mięsa mielonego i surowych wyrobów mięsnych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.132.1419
Akt utracił moc Wersja od: 17 lutego 2006 r.
21 § 38 ust. 1 zmieniony przez § 1 pkt 16 lit. a) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
22 § 38 ust. 3 pkt 2 zmieniony przez § 1 pkt 16 lit. b) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
23 § 38 ust. 4 pkt 2 zmieniony przez § 1 pkt 16 lit. c) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
24 § 39 zmieniony przez § 1 pkt 17 rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
25 § 40 zdanie wstępne zmienione przez § 1 pkt 18 rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.