Rozdział 3 - Wymagania weterynaryjne dla surowych wyrobów mięsnych - Wymagania weterynaryjne dla mięsa mielonego i surowych wyrobów mięsnych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.132.1419
Akt utracił moc Wersja od: 17 lutego 2006 r.
10 § 12 pkt 2 zmieniony przez § 1 pkt 8 lit. a) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
11 § 12 pkt 3 zmieniony przez § 1 pkt 8 lit. a) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
12 § 12 pkt 4 tiret zmienione przez § 1 pkt 8 lit. b) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
13 § 13 pkt 7 zmieniony przez § 1 pkt 9 lit. a) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
14 § 13 pkt 8 dodany przez § 1 pkt 9 lit. b) rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.
15 § 17 ust. 2 zmieniony przez § 1 pkt 10 rozporządzenia z dnia 14 marca 2005 r. (Dz.U.05.54.483) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 18 kwietnia 2005 r.