§ 2. - Warunki zdrowia wymagane ze względów sanitarno-epidemiologicznych od osób wykonujących niektóre zajęcia zarobkowe.
Dziennik Ustaw
Dz.U.1958.56.275
Akt utracił moc Wersja od: 23 kwietnia 1971 r.
1 § 2 ust. 1 pkt 5 skreślony przez § 9 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.
2 § 2 ust. 1 pkt 6 skreślony przez § 9 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.
3 § 2 ust. 1 pkt 7 skreślony przez § 9 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.
4 § 2 ust. 1 pkt 8 skreślony przez § 9 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.
5 § 2 ust. 1 pkt 9 skreślony przez § 9 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.
6 § 2 ust. 1 pkt 11 zmieniony przez § 9 pkt 2 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.
7 § 2 ust. 1 pkt 12 zmieniony przez § 9 pkt 3 rozporządzenia Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 30 marca 1971 r. w sprawie stanów chorobowych stanowiących przeciwskazanie do wykonywania niektórych czynności z zakresu produkcji środków spożywczych oraz obrotu nimi (Dz.U.71.9.96) z dniem 23 kwietnia 1971 r.