§ 3. - Uzupełnienie rozporządzenia z dn. 29 września 1920 r. w przedmiocie walki z księgosuszem (Dz. U. Rz. P. z r. 1920 Nr 94 poz. 623) i z dn. 26 listopada 1920 w przedmiocie nadzoru sanitarno-weterynaryjnego na linji kordonu, ustanowionego przez Ministerstwo Spraw Wojskowych (Dz. U. Rz. P. z r. 1920 Nr 114 poz. 757).

Dziennik Ustaw

Dz.U.1921.31.190

Akt jednorazowy
Wersja od: 6 kwietnia 1921 r.
§  3.
Do surowych produktów, pochodzących ze zwierząt przeżuwających, a mianowicie: bydła rogatego, owiec, i kóz, wymienionych w art. 2 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Dóbr Państwowych i Ministra Spraw Wojskowych z dnia 26 listopada 1920 r. w przedmiocie nadzoru sanitarno-weteryjnego na linii kordonu, ustanowionego przez Ministerstwo Spraw Wojskowych (Dz. Ust. Rz. P. z r. 1920 № 114 poz. 757) których transport na zachód od tej linji jest wzbroniony, zalicza się także kości w stanie nieprzerobiony m i rogi.