Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej ekstraktów kawy i ekstraktów cykorii.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2003.52.463
Akt obowiązujący Wersja od: 29 kwietnia 2004 r.
ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI1)
z dnia 27 lutego 2003 r.
w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej ekstraktów kawy i ekstraktów cykorii
Na podstawie art. 15 pkt 2 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2001 r. Nr 5, poz. 44 i Nr 154, poz. 1802 oraz z 2002 r. Nr 135, poz. 1145 i Nr 166, poz. 1360) zarządza się, co następuje:
______
1) Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi kieruje działem administracji rządowej - rynki rolne, na podstawie § 1 ust. 2 pkt 3 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 29 marca 2002 r. w sprawie szczegółowego zakresu działania Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi (Dz. U. Nr 32, poz. 305).
1 § 1a dodany przez § 1 rozporządzenia z dnia 24 marca 2004 r. (Dz.U.04.62.578) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 29 kwietnia 2004 r.