§ 2. - Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej dżemów, konfitur, galaretek, marmolad, powideł śliwkowych oraz słodzonego przecieru z kasztanów jadalnych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2003.143.1398
Akt obowiązujący Wersja od: 13 maja 2022 r.
3 § 2 ust. 1 zmieniony przez § 1 pkt 2 lit. a rozporządzenia z dnia 2 października 2017 r. (Dz.U.2017.1944) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 3 listopada 2017 r.
4 § 2 ust. 2 pkt 1 uchylony przez § 1 pkt 2 lit. b rozporządzenia z dnia 2 października 2017 r. (Dz.U.2017.1944) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 3 listopada 2017 r.
5 § 2 ust. 3 zmieniony przez § 1 pkt 1 rozporządzenia z dnia 17 lipca 2020 r. (Dz.U.2020.1284) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 7 sierpnia 2020 r.
6 Zmiany wymienionego rozporządzenia zostały ogłoszone w Dz. Urz. UE L 12 z 18.01.2007, str. 3, Dz. Urz. UE L 39 z 13.02.2008, str. 8, Dz. Urz. UE L 39 z 13.02.2008, str. 14, Dz. Urz. UE L 37 z 10.02.2010, str. 16, Dz. Urz. UE L 304 z 22.11.2011, str. 18, Dz. Urz. UE L 310 z 09.11.2012, str. 36 i Dz. Urz. UE L 160 z 12.06.2013, str. 23.
7 § 2 ust. 4 dodany przez § 1 pkt 1 rozporządzenia z dnia 13 kwietnia 2022 r. (Dz.U.2022.917) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 13 maja 2022 r.