§ 3. - Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej dżemów, konfitur, galaretek, marmolad, powideł śliwkowych oraz słodzonego przecieru z kasztanów jadalnych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2003.143.1398
Akt obowiązujący Wersja od: 13 maja 2022 r.
8 § 3 ust. 1 pkt 14 zmieniony przez § 1 pkt 3 lit. a rozporządzenia z dnia 2 października 2017 r. (Dz.U.2017.1944) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 3 listopada 2017 r.
9 § 3 ust. 2 pkt 6:
- dodany przez § 1 pkt 3 lit. b rozporządzenia z dnia 2 października 2017 r. (Dz.U.2017.1944) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 3 listopada 2017 r.
- zmieniony przez § 1 pkt 2 lit. a rozporządzenia z dnia 17 lipca 2020 r. (Dz.U.2020.1284) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 7 sierpnia 2020 r.
10 § 3 ust. 3 dodany przez § 1 pkt 2 lit. b rozporządzenia z dnia 17 lipca 2020 r. (Dz.U.2020.1284) zmieniającego nin. rozporządzenie z dniem 7 sierpnia 2020 r.