§ 22. - Szczegółowe warunki weterynaryjne wymagane przy prowadzeniu skupu i przetwórstwa mięsa zwierząt łownych oraz jego składowaniu.
Dziennik Ustaw
Dz.U.1999.10.89
Akt utracił moc
Wersja od: 5 lutego 1999 r.
§ 22.
W zakładzie przetwórczym powinien być sporządzony, w uzgodnieniu z powiatowym lekarzem weterynarii, plan technologiczny zakładu, obejmujący:
1)
układ pomieszczeń produkcyjnych, magazynowych, socjalnych i sanitarnych,
2)
plan dystrybucji wody z zaznaczeniem przewodów wody zdatnej do picia i do celów technicznych, ślepych zakończeń i miejsc poboru wody,
3)
zaznaczenie dróg surowca, półproduktów i produktów gotowych,
4)
miejsca wyłożenia środków przeciw gryzoniom na obrzeżach zakładu i w pomieszczeniach technicznych.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .