§ 3. - Szczegółowe warunki weterynaryjne wymagane przy produkcji, składowaniu i transporcie mięsa mielonego i wyrobów mięsnych niepoddanych obróbce termicznej.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2002.241.2086
Akt utracił moc
Wersja od: 31 grudnia 2002 r.
§ 3.
1.
Szczegółowe warunki weterynaryjne przy produkcji mięsa mielonego i wyrobów na potrzeby sprzedaży bezpośredniej określają odrębne przepisy.
2.
Rozporządzenie nie dotyczy mięsa mielonego i wyrobów:
1)
produkowanych w punktach sprzedaży detalicznej;
2)
przeznaczonych do dalszej obróbki termicznej w zakładzie przetwórczym;
3)
produkowanych z mięsa mechanicznie oddzielonego od kości.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .