§ 2. - Szczegółowe warunki ustalania klasy jakości handlowej tusz wieprzowych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2009.28.181
Akt utracił moc
Wersja od: 19 lutego 2009 r.
§ 2.
W przypadku gdy ustalenia masy tuszy wieprzowej dokonuje się po upływie 45 minut od przeprowadzenia czynności kłucia, masę koryguje się w sposób określony w art. 22 ust. 2 akapit 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 1249/2008 z dnia 10 grudnia 2008 r. ustanawiającego szczegółowe zasady wdrożenia wspólnotowych skal klasyfikacji tusz wołowych, wieprzowych i baranich oraz raportowania ich cen (Dz. Urz. UE L 337 z 16.12.2008, str. 3).
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .