§ 1. - Szczegółowe warunki ustalania klasy jakości handlowej tusz wieprzowych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2009.28.181
Akt utracił moc
Wersja od: 19 lutego 2009 r.
§ 1.
Dla tusz wieprzowych ustala się klasę "S" jakości handlowej, która jest określona w rozporządzeniu Rady (WE) nr 1234/2007 z dnia 22 października 2007 r. ustanawiającym wspólną organizację rynków rolnych oraz przepisy szczegółowe dotyczące niektórych produktów rolnych ("rozporządzenie o jednolitej wspólnej organizacji rynku") (Dz. Urz. UE L 299 z 16.11.2007, str. 1, z późn. zm.) w załączniku V w części B.II.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .