§ 4. - Sposób ustalania wskaźników redukcji, sposób określania wartości owoców i warzyw sprzedanych oraz okresy referencyjne stosowane przy określaniu wartości owoców i warzyw sprzedanych.

Dziennik Ustaw

Dz.U.2020.1895 t.j.

Akt obowiązujący
Wersja od: 28 października 2020 r.
§  4. 
1. 
Okres referencyjny stosowany przy określaniu wartości owoców i warzyw sprzedanych obejmuje dwanaście kolejnych miesięcy liczonych od dnia 1 stycznia do dnia 31 grudnia drugiego roku poprzedzającego rok objęty wnioskowaną pomocą, o której mowa w art. 32 ust. 1 lit. b rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1308/2013 z dnia 17 grudnia 2013 r. ustanawiającego wspólną organizację rynków produktów rolnych oraz uchylającego rozporządzenia Rady (EWG) nr 922/72, (EWG) nr 234/79, (WE) nr 1037/2001 i (WE) nr 1234/2007 (Dz. Urz. UE L 347 z 20.12.2013, str. 671, z późn. zm.).
2. 
(uchylony).