§ 6. - Sposób prowadzenia ewidencji utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.

Dziennik Ustaw

Dz.U.2004.183.1889

Akt utracił moc
Wersja od: 24 sierpnia 2004 r.
§  6.
W ramach ewidencji jest prowadzona dokumentacja obejmująca dokumenty potwierdzające informacje zawarte w ewidencji, w szczególności:
1)
dokumenty potwierdzające przyjęcie produktów rybnych do utrwalania i przechowywania lub prywatnego składowania,
2)
faktury i rachunki potwierdzające poniesione koszty techniczne, o których mowa w § 2 pkt 13,
3)
dokumenty potwierdzające ilość produktów rybnych wystawionych do sprzedaży przed ich utrwaleniem,
4)
dokumenty potwierdzające zakończenie utrwalania i przechowywania lub prywatnego składowania produktów rybnych

- uwzględniające ilość, rodzaj oraz standardy rynkowe danego gatunku produktu rybnego.