§ 6. - Sposób prowadzenia ewidencji utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.183.1889
Akt utracił moc
Wersja od: 24 sierpnia 2004 r.
§ 6.
W ramach ewidencji jest prowadzona dokumentacja obejmująca dokumenty potwierdzające informacje zawarte w ewidencji, w szczególności:
1)
dokumenty potwierdzające przyjęcie produktów rybnych do utrwalania i przechowywania lub prywatnego składowania,
2)
faktury i rachunki potwierdzające poniesione koszty techniczne, o których mowa w § 2 pkt 13,
3)
dokumenty potwierdzające ilość produktów rybnych wystawionych do sprzedaży przed ich utrwaleniem,
4)
dokumenty potwierdzające zakończenie utrwalania i przechowywania lub prywatnego składowania produktów rybnych
- uwzględniające ilość, rodzaj oraz standardy rynkowe danego gatunku produktu rybnego.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .