§ 5. - Sposób prowadzenia ewidencji utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2004.183.1889
Akt utracił moc
Wersja od: 24 sierpnia 2004 r.
§ 5.
Zmiany wpisu lub poprawienia błędu w ewidencji dokonuje się:
1)
w ewidencji prowadzonej w formie księgi - przez:
a)
skreślenie dotychczasowej treści i wpisanie właściwej, z zachowaniem czytelności dotychczasowego wpisu,
b)
umieszczenie daty oraz czytelnego podpisu osoby dokonującej zmiany lub poprawki;
2)
w ewidencji prowadzonej w formie elektronicznej - przez:
a)
wpisanie właściwej treści z zachowaniem treści dotychczasowej,
b)
wskazanie daty dokonania zmiany lub poprawki oraz osoby, która dokonała zmiany lub poprawki.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie. Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia .