Art. 5. - Protokół dodatkowy ustalający porozumienia handlowe w sprawie niektórych ryb i produktów rybołówstwa odnoszące się do Układu Europejskiego ustanawiającego stowarzyszenie między Rzecząpospolitą Polską, z jednej strony, a Wspólnotami Europejskimi i ich Państwami Członkowskimi, z drugiej strony, sporządzonego w Brukseli dnia 16 grudnia 1991 r. Bruksela.2002.06.14.

Dziennik Ustaw

Dz.U.2003.78.704

Akt utracił moc
Wersja od: 1 lipca 2002 r.
Artykuł  5

Traktowanie w niniejszym protokole produktu określonego wg Polskiej Nomenklatury Scalonej kodem 1902 20 10 0 (Makarony nadziewane, również gotowane lub inaczej przygotowane, zawierające w masie powyżej 20% ryb, skorupiaków, mięczaków lub innych bezkręgowców wodnych) będzie zastępować koncesje dotyczące tego produktu określone w aneksie IX do Układu Europejskiego.