§ 2. - Określenie wysokości opłat przeznaczonych na dopłaty do eksportu cukru oraz zasady stosowania dopłat do cukru wyeksportowanego w okresie od dnia 1 października 1996 r. do dnia 30 września 1997 r.

Dziennik Ustaw

Dz.U.1996.116.552

Akt utracił moc
Wersja od: 3 października 1996 r.
§  2.
1.
Dopłata do eksportu 1 tony cukru stanowi iloraz łącznej kwoty zgromadzonych środków, o których mowa w § 1, powiększonej o nie wykorzystane środki na dopłaty do eksportu cukru producentom cukru w okresie od dnia 1 października 1995 r. do dnia 30 września 1996 r., podzielonej przez ilość wyeksportowanego w okresie od dnia 1 października 1996 r. do dnia 30 września 1997 r. cukru, w ramach kwoty B, z zastrzeżeniem § 3.
2.
W okresie od dnia 1 stycznia 1997 r. do dnia 30 września 1997 r. dopłatą objęty będzie wyeksportowany cukier w ilości nie większej niż 118,3 tys. ton.