§ 2. - Ceny minimalne buraków A i B.
Dziennik Ustaw
Dz.U.2003.49.417
Akt utracił moc Wersja od: 24 marca 2003 r.
§ 2.
1.
Cenę minimalną buraków A i B o zawartości cukru powyżej 16% zwiększa się o dopłatę w wysokości:1)
0,9% ceny, o której mowa w § 1 pkt 1 albo pkt 2 - za każde 0,1% zawartości cukru powyżej 16% do 18% włącznie;2)
0,7% ceny, o której mowa w § 1 pkt 1 albo pkt 2 - za każde 0,1% zawartości cukru powyżej 18% do 19% włącznie;3)
0,5% ceny, o której mowa w § 1 pkt 1 albo pkt 2 - za każde 0,1% zawartości cukru powyżej 19%.2.
Cenę minimalną buraków A i B o zawartości cukru poniżej 16% zmniejsza się o opust w wysokości:1)
0,9% ceny, o której mowa w § 1 pkt 1 albo pkt 2 - za każde 0,1% zawartości cukru poniżej 16% do 15% włącznie;2)
0,7% ceny, o której mowa w § 1 pkt 1 albo pkt 2 - za każde 0,1% zawartości cukru poniżej 15%.