Przeskocz do treści strony
Wolters Kluwer - powrót do strony głównej
Opcja
Dostępność
KONTRAST
Kontrast biały na czarnym
Kontrast żółty na czarnym
CZCIONKA
A
-
Pomniejszenie czcionki
A
+
Powiększenie czcionki
Pokaż więcej opcji
Zamknij
Zaloguj się do LEX
- serwis autoryzacji
Czytaj w dostępie testowym
- utwórz konto
Okruszki:
OpenLEX
- Powrót do strony głównej
Zobacz wszystkie
Akty prawne
Zobacz wszystkie
Dz.U.
Zobacz wszystkie
Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach...
Zobacz wszystkie
§ 30.
OpenLEX
§ 30. - Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach przetwarzających owoce i warzywa.
Pełna treść
Dziennik Ustaw
Dz.U.2003.34.289
Akt obowiązujący
Wersja od: 27 lutego 2003 r.
§ 30.
W czasie pracy urządzenia do porcjowania i pakowania wyrobów gotowych niedopuszczalne jest w szczególności:
1)
przekraczanie dopuszczalnego ciśnienia sprężonego powietrza;
2)
blokowanie wyłączników krańcowych;
3)
wyłączanie czujników blokujących napęd;
4)
odchylanie lub zdejmowanie osłon z urządzenia.
Skroluj na górę strony
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Jeśli zgadzasz się na używanie plików cookie kliknij "Zamknij" lub po prostu kontynuuj przeglądanie.
Uzyskaj więcej informacji lub zmień ustawienia
.
Zamknij