Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 2246/2003 z dnia 19 grudnia 2003 r. w sprawie specjalnych warunków przyznawania pomocy w odniesieniu do prywatnego składowania wieprzowiny

Dzienniki UE

Dz.U.UE.L.2003.333.34/1

Akt jednorazowy
Wersja od: 20 grudnia 2003 r.

Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 2246/2003 z dnia 19 grudnia 2003 r. w sprawie specjalnych warunków przyznawania pomocy w odniesieniu do prywatnego składowania wieprzowiny

(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 333 z dnia 20 grudnia 2003 r.)

(Polskie wydanie .specjalne, rozdział 3, tom 41, s. 423)

(Dz.U.UE L z dnia 20 grudnia 2003 r.)

1. Strona 423, motyw 6:

zamiast: "Należy zapewnić bezpieczeństwo na poziomie, który zapewni składującym wypełnienie zobowiązań wynikających z umowy.",

powinno być: "Należy ustalić zabezpieczenie na poziomie, który zapewni składującym wypełnienie zobowiązań wynikających z umowy.".

2. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 11 10:

zamiast: "Półtusze wieprzowe bez nóg przednich, ogona, nerek, przepony i rdzenia kręgowego",

powinno być: "Półtusze wieprzowe bez nóg przednich, ogona, nerek, cienkiej przepony i rdzenia kręgowego".

3. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 12 11:

zamiast: "Nogi",

powinno być: "Szynki".

4. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 19 13:

zamiast: "Schab z karkówką lub bez, lub karkówka oddzielnie, schab z lub bez boczku",

powinno być: "Schab z karkówką lub bez karkówki, lub karkówka oddzielnie, schab z biodrówką lub bez biodrówki".

5. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 19 15:

zamiast: "Boki całe lub w prostokątnych częściach",

powinno być: "Boczki całe lub w prostokątnych częściach".

6. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 19 55:

zamiast: "Boki całe lub w prostokątnych częściach, bez skóry i żeber",

powinno być: "Boczki całe lub w prostokątnych częściach, bez skóry i żeber".

7. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, druga pozycja ex 0203 19 55:

zamiast: "Nogi, barki, przodki, schab z, lub bez karkówki, lub karkówka oddzielnie, schab z lub bez boczku, bez kości",

powinno być: "Nogi, łopatki, przodki, schab z karkówką lub bez karkówki, lub karkówka oddzielnie, schab z biodrówką lub bez biodrówki, bez kości".

8. Strona 425, załącznik, przypis 2:

zamiast: "Szynki i karkówka mogą być z lub bez skóry, ale warstwa tłuszczu nie może przekroczyć 25 mm.",

powinno być: "Schab i karkówka mogą być ze skórą lub bez skóry, ale warstwa tłuszczu nie może przekroczyć 25 mm.".

© Unia Europejska, http://eur-lex.europa.eu/
Za autentyczne uważa się wyłącznie dokumenty Unii Europejskiej opublikowane w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.