Sprostowanie do rozporządzenia delegowanego Komisji (UE) 2016/2095 z dnia 26 września 2016 r. zmieniającego rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizy
Dzienniki UE
Dz.U.UE.L.2017.211.58
Akt jednorazowy Wersja od: 4 grudnia 2016 r.
Sprostowanie do rozporządzenia delegowanego Komisji (UE) 2016/2095 z dnia 26 września 2016 r. zmieniającego rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizy
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 326 z dnia 1 grudnia 2016 r.)
(Dz.U.UE L z dnia 17 sierpnia 2017 r.)
Strona 4, załącznik zastępujący załącznik I do rozporządzenia (EWG) nr 2568/91, tabela dotycząca charakterystyki czystości, jedenasta kolumna ("Różnica między ECN42 (HPLC) a teoretycznym ECN42"):
zamiast:
"Różnica między ECN42 (HPLC) a teoretycznym ECN42 |
≤ 0,2 |
≤ 0,2 |
≤ 0,3 |
≤ 0,3 |
≤ 0,3 |
≤ 0,6 |
≤ 0,5 |
≤ 0,5" |
powinno być:
"Różnica między ECN42 (HPLC) a teoretycznym ECN42 |
≤ |0,2| |
≤ |0,2| |
≤ |0,3| |
≤ |0,3| |
≤ |0,3| |
≤ |0,6| |
≤ |0,5| |
≤ |0,5|" |