Sprostowanie do decyzji wykonawczej Komisji 2011/762/UE z dnia 24 listopada 2011 r. zezwalającej na wprowadzenie do obrotu beta-glukanów z drożdży jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady
Dzienniki UE
Dz.U.UE.L.2012.205.20
Akt jednorazowy Wersja od: 24 listopada 2011 r.
Sprostowanie do decyzji wykonawczej Komisji 2011/762/UE z dnia 24 listopada 2011 r. zezwalającej na wprowadzenie do obrotu beta-glukanów z drożdży jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 313 z dnia 26 listopada 2011 r.)
(Dz.U.UE L z dnia 1 sierpnia 2012 r.)
Strona 44, załącznik II, przed tabelą dodaje się tytuł w brzmieniu:
"STOSOWANIE CZYSTYCH BETA-GLUKANÓW Z DROŻDŻY (SACCHAROMYCES CEREVISIAE)".