Zatwierdzenie szczegółowych kryteriów wyboru dostawcy usług cateringowych na potrzeby organizowanych w 2020 r. w siedzibie Polskiej Izby Biegłych Rewidentów posiedzeń i konferencji.

Akty korporacyjne

Rewid.2020.6.23

Akt nieoceniany
Wersja od: 23 czerwca 2020 r.

UCHWAŁA Nr 1017/13a/2020
KRAJOWEJ RADY BIEGŁYCH REWIDENTÓW
z dnia 23 czerwca 2020 r.
w sprawie zatwierdzenia szczegółowych kryteriów wyboru dostawcy usług cateringowych na potrzeby organizowanych w 2020 r. w siedzibie Polskiej Izby Biegłych Rewidentów posiedzeń i konferencji

Na podstawie art. 30 ust. 2 pkt 4 ustawy z dnia 11 maja 2017 r. o biegłych rewidentach, firmach audytorskich oraz nadzorze publicznym (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1421 z późn. zm.) w związku z § 3 ust. 3 Podstawowych zasad gospodarki finansowej Polskiej Izby Biegłych Rewidentów, stanowiących załącznik do uchwały Nr 44 VIII Krajowego Zjazdu Biegłych Rewidentów z dnia 26 czerwca 2015 r. w sprawie podstawowych zasad gospodarki finansowej Polskiej Izby Biegłych Rewidentów (z późn. zm.), uchwala się, co następuje:
§  1. 
Krajowa Rada Biegłych Rewidentów zatwierdza szczegółowe kryteria wyboru dostawcy usług cateringowych na potrzeby organizowanych w 2020 r. w siedzibie Polskiej Izby Biegłych Rewidentów posiedzeń i konferencji.
§  2. 
1. 
Szczegółowe kryteria wyboru stanowią:
a)
możliwość realizacji usług w ustalonych wcześniej terminach oraz gotowość do świadczenia usługi w dniu złożenia zamówienia;
b)
zapewnienie dostawcy usług, o gotowości świadczenia usług za każdym razem gdy pojawi się taka potrzeba;
c)
doświadczenie w świadczeniu usług cateringowych;
d)
różnorodna oferta menu;
e)
jakość świadczonych usług;
f)
cena, a w sytuacji gdy ceny proponowane przez uczestników procedury przetargowej będą identyczne bądź zbliżone, również
g)
wcześniejsza współpraca z Polską Izbą Biegłych Rewidentów w zakresie świadczenia usług cateringu.
2. 
Wyboru oferty spośród wszystkich spełniających powyższe warunki dokonuje Krajowa Rada Biegłych Rewidentów.
§  3. 
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.